Vilkår for abonnement

Når du registrerer din e-mailadresse, giver du samtykke til, at vi sender ét eller flere af vores nyhedsbreve til e-mailadressen. Behandlingen i forbindelse med dit abonnement er dermed omfattet af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke). 

Din e-mailadresse registreres i en database, som administreres af vores databehandler Ubivox. Din e-mailadresse bliver ikke brugt til andre formål og bliver ikke videregivet til andre. 

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig ét eller flere af Rigsrevisionens nyhedsbreve. Det gør du ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i dit seneste nyhedsbrev. Hvis du afmelder ét eller flere nyhedsbreve, bliver din e-mailadresse slettet efter 14 dage. 

Det er Rigsrevisionen, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Du kan læse mere om de registreredes rettigheder i Datatilsynets vejledning og på vores hjemmeside.

Kontakt

Linda Gjaldbæk Hansen
Chefkonsulent