Giv os et praj

Rigsrevisionen ser især på områder, hvor statens midler ikke forvaltes ordentligt, eller hvor den politisk aftalte indsats og service ikke bliver leveret. Rigsrevisionen rapporterer resultaterne til Statsrevisorerne. 

Vi modtager gerne oplysninger fra borgere, virksomheder og organisationer som led i vores arbejde. 

Vi gennemgår alle de oplysninger, vi får tilsendt, men vi inddrager flere ting, når vi konkret vælger, hvad vi skal undersøge. Derfor vil henvendelser indgå i en samlet vurdering af vores planlægning af revisionen. 

Vi behandler ikke klager, og vi kommenterer heller ikke på individuelle sagsforløb og afgørelser.

Det er en fordel, hvis vi har mulighed for at kontakte dig, efter du har henvendt dig til os, hvis vi skulle have spørgsmål til det, du skriver om. Derfor kan du i formularen nedenfor skrive dine kontaktoplysninger. Ønsker du at være anonym, kan du undlade disse og fjerne oplysninger fra vedhæftet materiale, der afslører, hvem du er.

Rigsrevisionen oplyser ikke selv over for dem, vi reviderer, hvor vi har vores oplysninger fra, men vi følger reglerne i offentlighedsloven. Det betyder bl.a., at Rigsrevisionen kan være forpligtet til at udlevere oplysninger, hvis vi modtager en anmodning om aktindsigt i oplysningerne. Det gælder dog ikke fortrolige oplysninger.

Hvis du nævner personoplysninger om en anden person, kan vi i visse tilfælde være forpligtede til at oplyse vedkommende om, at vi behandler oplysninger om ham eller hende.

Benyt formularen nedenfor til at sende dine oplysninger og eventuelt materiale.

Hvis din henvendelse er på mere end 1.500 anslag, kan du kopiere det over i et dokument og uploade dette i stedet.

Upload

Maksimal filstørrelse pr. vedhæftning er 10 MB.

Felter med (*) skal udfyldes

Kontakt

Niels Gyldenvang Steffensen
Kontorchef

Rigsrevisionen beskytter dine data

Læs mere under Rigsrevisionens privatlivspolitik.