Jeppe Cederlund Rytter

Uddannelse: cand.scient.adm. fra RUC
Ansat siden: marts 2014

Jeg faldt simpelthen over en spændende jobannonce, som i den grad tiltalte mig. Dét at udarbejde uafhængige undersøgelser til Folketinget, synes jeg, var meget interessant, og dét at være en del af den parlamentariske kontrol var også en afgørende faktor for mig. 

Rigsrevisionen er en væsentlig institution, og jeg følte faktisk, at annoncen var skrevet direkte til mig.  

Uafhængige undersøgelser tiltaler mig rigtig meget. 

Jeg er med til at revidere Statsministeriet, Finansministeriet, Udenrigsministeriet, Justitsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet, og det er nogle spændende områder – tunge, men meget alsidige. De større undersøgelser, som bl.a. bliver udarbejdet på 11. kontor, er meget udviklingsprægede, og variationen i opgaverne på kontoret er stor. Jeg har fx været med på beretningen om staten som selskabsejer, hvor der er plads til fordybelse.  

Arbejdet skal være i orden, og det er en del af vores faglige stolthed. 

Jeg er i et fantastisk kontor med dygtige medarbejdere, der lærer mig rigtig meget. Løbende sparring og vurdering med kolleger er meget givtigt. Produktet er et samarbejde, og som ny er det vigtigt at kunne læne sig op ad erfarne medarbejdere. Det er meget afvekslende opgaver, og det tiltaler mig. 

Tænk, at jeg har fået et meningsfyldt job i første hug –
dét er en kæmpe motivationsfaktor for mig. 

Endelig har vores arbejde stor offentlig bevågenhed, og det giver lige lidt ekstra. Berøringsfladen er stor, og jeg kommer ud og taler med mange forskellige mennesker – departementer, styrelser mv. Det er også vigtigt fortsat at udvikle sig i Rigsrevisionen, og det bliver prioriteret både i form af efteruddannelse og i det daglige arbejde.

Senest opdateret den 14. november 2018

RIGSREVISIONEN LANDGREVEN 4 1301 KØBENHAVN K TLF.: 33 92 84 00 INFO@RIGSREVISIONEN.DK
CVR-NR.: 77806113 EAN-NR.: 5798000016002 PNR.: 1003388382 ÅBNINGSTID: KL. 9.00-16.00