Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Indsamlingen af statistik begynder, når du klikker dig videre til næste side.
Cookie- og privatlivspolitik

Notater til Statsrevisorerne

Notat om beretning om Forsvarsministeriets beslutningsgrundlag for køb af 27 F-35 kampfly

Rigsrevisionen følger i dette notat op på beretning nr. 2/2017 om Forsvarsministeriets beslutningsgrundlag for køb af 27 F-35 kampfly.

Notatet er baseret på en redegørelse fra forsvarsministeren og handler om de initiativer, som ministeren har iværksat og vil iværksætte som følge af beretningen.

Rigsrevisionen vil fortsat følge udviklingen og orientere Statsrevisorerne om, hvordan Forsvarsministeriet i forbindelse med aktstykket:

 • har afspejlet usikkerhed og risici tilstrækkeligt, herunder risikoen for, at 27 F-35 kampfly ikke kan løse alle de fastsatte opgaver
 • har afspejlet usikkerheden ved flyvetimeproduktionen tilstrækkeligt, herunder usikkerheden ved antallet flyvetimer pr. kampfly pr. år og den forudsatte rådighedsgrad
 • har kvalificeret beslutningsgrundlaget yderligere, bl.a. i forhold til forudsætninger om synergi, piloters arbejdsforhold og de estimerede levetidsomkostninger.
   
 • Notat om beretning om Forsvarsministeriets beslutningsgrundlag for køb af 27 F-35 kampfly
 • Følg sagen


Notat om beretning om undervisning og aktivering af asylansøgere
  

Rigsrevisionen følger i dette notat op på beretning nr. 24/2016 om undervisning og aktivering af asylansøgere. 

Notatet er baseret på en redegørelse fra udlændinge- og integrationsministeren og handler om de initiativer, som ministeren har iværksat og vil iværksætte som følge af beretningen. 

Rigsrevisionen vil fortsat følge udviklingen på følgende områder:

 • Udlændinge- og Integrationsministeriets arbejde med at tydeliggøre krav til operatørerne.
 • Udlændinge- og Integrationsministeriets tilsyn med operatørernes levering af tilbud om undervisning og aktivering til asylansøgerne, herunder om ministeriet får skabt et bedre overblik over og har dokumentation for, om operatørerne leverer den undervisning og aktivering, som de er forpligtede til gennem kontrakten med Udlændingestyrelsen.
 • Udlændinge- og Integrationsministeriets indsats for at sikre, at udlændingelovens krav til kontrakter med asylansøgere bliver fulgt, dvs. krav om, at kontrakterne bliver udarbejdet, løbende opdateret og har et fyldestgørende indhold.

 • Notat om beretning om undervisning og aktivering af asylansøgere
 • Følg sagen


Notat om beretning om Forsvarets procedurer for anskaffelse af større materiel

Rigsrevisionen følger i dette notat op på beretning nr. 5/2013 om Forsvarets procedurer for anskaffelse af større materiel. 

Notatet er baseret på møder og redegørelser fra Forsvarsministeriet og handler om Forsvarets arbejde med at opgøre gevinster af projekter. Rigsrevisionen finder Forsvarets nye koncept for gevinstrealisering tilfredsstillende og vurderer, at sagen kan afsluttes.


Pressechef: Lisbeth Sørensen, tlf. 33 92 85 06.
 

Tilbage til oversigt

Senest opdateret den 5. december 2017

RIGSREVISIONEN LANDGREVEN 4 1301 KØBENHAVN K TLF.: 33 92 84 00 INFO@RIGSREVISIONEN.DK
CVR-NR.: 77806113 EAN-NR.: 5798000016002 PNR.: 1003388382 ÅBNINGSTID: KL. 9.00-16.00