Aktuelle revisionssager

April 2024

Beretning om digital tilgængelighed i staten og regionerne

Formålet med undersøgelsen er at vurdere, om ministerierne og regionerne har sikret, at deres websteder er tilgængelige for borgere med handicap eller funktionsnedsættelse, og om Digitaliseringsstyrelsen har ført et tilfredsstillende tilsyn med ministeriernes og regionernes efterlevelse af webtilgængelighedsloven.

April 2024

Beretning om overholdelse af de maksimale ventetider for kræftpatienter

Formålet med undersøgelsen er at vurdere, om regionerne og Indenrigs- og Sundhedsministeriet har sikret, at kræftpatienter starter i behandling i overensstemmelse med reglerne om maksimale ventetider.

April 2024

Rigsrevisionens årsrapport 2023

Ud over Rigsrevisionens årsregnskab indeholder årsrapporten en kort beskrivelse af vores produktion og resultater samt forventninger til det kommende år.

Seneste nyt

Om Rigsrevisionen

I Rigsrevisionen fører vi kontrol med regeringen på vegne af Folketinget

Det gør vi ved at belyse, om Folketingets beslutninger bliver til virkelighed. Vi ser især på områder, hvor statens midler ikke forvaltes ordentligt, eller hvor den politisk aftalte indsats og service ikke bliver leveret.

Mere om os

Samarbejde

Statsrevisorerne og Rigsrevisionen

Rigsrevisionen afgiver beretninger og notater til Statsrevisorerne på møder hver måned. Herefter tilføjer Statsrevisorerne deres bemærkning til beretningen. Det er altså Statsrevisorerne, som vurderer, hvor kritisk en beretning anses for at være.
Statsrevisorerne er udpeget af Folketingets partier. Kollegiet består af 6 politikere, som er valgt for en 4-års periode, uafhængigt af folketingsvalg.

Mere om samarbejdet Statsrevisorernes anmodninger