Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Indsamlingen af statistik begynder, når du klikker dig videre til næste side.
Cookie- og privatlivspolitik

Maria Mostrup

Uddannelse: cand.merc.aud. fra CBS
Ansat siden: september 2013

Jeg arbejdede som forskningsassistent, da jeg var cand.merc.aud.-student, og på den måde fik jeg øjnene op for, hvad Rigsrevisionen arbejder med, primært i forhold til beretningerne. Det var heldigt, for den information får vi ikke på studiet. 

Jeg elsker at gøre en forskel,
og det føler jeg virkelig, at jeg gør med det daglige arbejde.
 

Dét, at man i Rigsrevisionen ser lidt bredere på institutionerne, og at man kan gå lidt dybere ind i revisionen, tiltalte mig rigtig meget. Så da jeg var færdig med studiet, var der heldigvis et stillingsopslag, som lød meget interessant, og inden for 14 dage var jeg ansat. 

Rigsrevisionen undersøger, om vi får det, vi skal,
for dine og mine skattepenge.
 

Jeg reviderer Skatteministeriet og er glad og beæret over, at jeg får lov til at sidde med sådant et væsentligt område. Som nyansat var jeg med på nogle komplicerede, men uhyre interessante revisioner – selvfølgelig i samarbejde med en mere erfaren revisor. I dag sidder jeg fx med udbytteskat. 

Jeg er stolt over at vide,
at jeg reviderer hele Danmarks regnskab.

Vi arbejder i teams, så det er utroligt vigtigt, at man har gode samarbejdsevner. Jeg sætter stor pris på den gensidige fleksibilitet, der er i organisationen – jeg arbejder igennem, når der er behov for det. Til gengæld har jeg også mulighed for at tage på lange rejser i de perioder, hvor der ikke er så meget tryk på. Et andet aspekt, som jeg sætter pris på, er, at ledelsen er klar til at reorganisere resurserne, hvis der fx er et område, der er meget resursekrævende.

Senest opdateret den 7. januar 2016

RIGSREVISIONEN LANDGREVEN 4 1301 KØBENHAVN K TLF.: 33 92 84 00 INFO@RIGSREVISIONEN.DK
CVR-NR.: 77806113 EAN-NR.: 5798000016002 PNR.: 1003388382 ÅBNINGSTID: KL. 9.00-16.00