Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Indsamlingen af statistik begynder, når du klikker dig videre til næste side.
Cookie- og privatlivspolitik

Medarbejder til it-revision søges

Ønsker du at arbejde med revision af it-sikkerhed i staten? Er du fx uddannet cand.merc.dat., cand.merc.aud. eller har en samfundsvidenskabelig uddannelse? Så kig nærmere her. 

  • Er it-systemer, der er vitale for samfundet, sikret godt nok mod nedbrud?
  • Er borgernes følsomme data (fx helbredsoplysninger) beskyttet godt nok?
  • Kan vi stole på, at registreringerne bag regnskaberne er korrekte?
  • Er de offentlige virksomheder klar til at modstå truslen fra hackere?

Disse spørgsmål optager politikere, borgere, virksomheder og medier. Synes du også, at det er vigtige spørgsmål – så er det måske dig, der er vores nye kollega i 16. kontor. 

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at prøve kræfter med at undersøge vigtige forvaltningsområder. Én, der ser perspektiverne i at arbejde på tværs af staten, og som kan kommunikere præcist i et sprog, som virksomhedernes topledelser forstår. 

Hvem er vi?

I Rigsrevisionens 16. kontor er vi 12 medarbejdere, som reviderer it-sikkerhed i hele staten. Vi udfører revision af generelle it-kontroller og komplekse forvaltnings- og finansielle brugersystemer. Vi bidrager til tværgående undersøgelser og udvikler løbende vores it-revisionskoncepter mv. I de senere år har vi haft stor succes med at sammensætte kontoret med forskellige kompetencer som fx it-teknikere, revisionsuddannede og samfundsvidenskabelige medarbejdere.

Vi løser en række opgaver inden for it-revision, som foregår i et samarbejde med virksomhederne og øvrige kolleger i Rigsrevisionen. Derfor prioriterer vi at skabe og opretholde en god kontakt til vores samarbejdspartnere internt og eksternt.

Kontoret er organiseret i teams, som er sammensat af 3-4 medarbejdere med forskellige faglige kompetencer. Tilsammen dækker det enkelte team alle typer af it-revisioner.

Da it-udviklingen aldrig står stille, lægger vi vægt på at holde os ajour med området ved deltagelse i bl.a. kurser og workshops. Har du lyst, kan vi desuden tilbyde dig en praktisk/teoretisk uddannelse som certificeret it-revisor (CISA). 

Hvem er du?

Vi søger dig, som har en akademisk baggrund. Måske er du uddannet cand.merc.dat., cand.merc.aud. eller har en samfundsvidenskabelig uddannelse. Muligvis har du en relevant certificering, fx CISSP, CISA eller CISM, men det er ingen betingelse. Vi har høje krav til dokumentation og rapportering af vores arbejde. Derfor lægger vi vægt på, at du er god til at formulere dig på mundtligt og skriftligt dansk. Du vil blive placeret i det team, hvor vi vurderer, at dine kompetencer bedst kan bidrage og udvikle sig.

Vi forventer, at du har drive og har lyst til at arbejde effektivt med kortere revisionsforløb, bidrage til it-beretninger og medvirke til den løbende udvikling af it-revisionen. Til gengæld får du muligheden for at opnå nogle efterspurgte kompetencer på et felt i rivende udvikling. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Michael Kubel på tlf. 33 92 86 17 eller chefkonsulent Anina Oksbjerg på tlf. 33 92 86 16.

Rigsrevisionen

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder, hvor vi har rigtigt travlt. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Stillingen kræver desuden, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevante bilag på e-mail til job@rigsrevisionen.dk senest søndag den 24. september 2017.

Inden 4 arbejdsdage sender vi en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Ellers bedes du kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

_________________

Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget. Vi reviderer regnskaber for statslige og statsfinansierede virksomheder og gennemgår regnskaber for virksomheder, hvortil staten yder tilskud o.l. Vi udfører årsrevision og større undersøgelser. Resultaterne af revisionen offentliggøres i form af notater og beretninger til Folketingets statsrevisorer. Organisatorisk består Rigsrevisionen af 18 kontorer fordelt på 4 afdelinger med i alt ca. 280 ansatte.

Senest opdateret den 8. september 2017

RIGSREVISIONEN LANDGREVEN 4 1301 KØBENHAVN K TLF.: 33 92 84 00 INFO@RIGSREVISIONEN.DK
CVR-NR.: 77806113 EAN-NR.: 5798000016002 PNR.: 1003388382 ÅBNINGSTID: KL. 9.00-16.00