Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Indsamlingen af statistik begynder, når du klikker dig videre til næste side.
Cookie- og privatlivspolitik

Lønseminar

Rigsrevisionen afholdt den 23. marts 2017 et lønseminar om aktuelle og væsentlige emner inden for lønrevision. Lønseminaret var i videndelingens tegn med en blanding af oplæg i plenum og mindre workshops med efterfølgende dialog omkring lønrelaterede emner. 

Der var i alt 134 deltagere på lønseminaret fra 55 forskellige departementer, styrelser og institutioner, regioner samt private revisionsvirksomheder. Deltagerkredsen bestod af HR-chefer, lønmedarbejdere, personalemedarbejdere og andre, der beskæftiger sig med lønområdet.  

På seminaret var der følgende oplæg:  

Derudover var der oplæg, workshops og dialog om følgende emner:  

På baggrund af de workshops og de tilbagemeldinger, der blev givet på lønseminaret vedrørende ovenstående emner, har Rigsrevisionen valgt at arbejde videre med følgende:  

  • Risiko og væsentlighed
    Vi vil i højere grad have fokus på endnu bedre kommunikation, formidling og dialog under lønrevisionerne i forhold til de udvalgte områder og emner, og hvorfor vi konkluderer og anbefaler det, vi gør. På den måde er det vores hensigt at give virksomhederne et endnu bedre indblik i vores prioriteringer mv., herunder vores vurderinger af risikofyldte og væsentlige forhold i den konkrete virksomhed.
  • Samarbejdet mellem virksomhederne og Rigsrevisionen
    Vi vil fremadrettet have fokus på samarbejdet med virksomhederne og søge at inddrage virksomhederne i højere grad i revisionsprocessen. På den måde er det vores hensigt at få et større kendskab til virksomhederne og dermed få en bedre forståelse for de vilkår, som virksomhederne arbejder under. 

Derudover har Rigsrevisionen udarbejdet en video om lønseminaret, som du kan se her: 


 Rigsrevisionen takker for deltagernes store engagement på lønseminaret.

 Vi ses til Rigsrevisionens næste lønseminar.

Senest opdateret den 10. august 2017

RIGSREVISIONEN LANDGREVEN 4 1301 KØBENHAVN K TLF.: 33 92 84 00 INFO@RIGSREVISIONEN.DK
CVR-NR.: 77806113 EAN-NR.: 5798000016002 PNR.: 1003388382 ÅBNINGSTID: KL. 9.00-16.00